Valikko Sulje

PALVELUT

LIETTEEN AJO

Lietteen levitykseen käytämme Samsonin 18 m3 vaunua varustettuna pumppukuormaimella ja 15 m vetovannasmultaimella. Keskikiinnitteinen pumppukuormain ylettyy neljän metrin syvyiseen säiliöön ja täyttää vaunun keskimäärin kolmessa minuutissa. 850 mm leveät renkaat kantavat vaunun painon, ja multaimella sijoitetaan liete multaustuen ehtojen mukaisesti.

Vetotraktorina on Fendt 724 Vario, jonka automaattiohjaus takaa tarkan levitystuloksen ja vähentää turhaa tallausta pellolla. Traktorin rengastuksena on edessä 710 mm ja takana 900 mm. Pitkille siirtomatkoille käytämme yhteistyökumppanin rekkakuljetusta ja omaa välikonttia.

NURMEN SUORAKYLVÖ

Suoritamme nurmen suora- ja täydennyskylvöä tehokkaalla Dal-Bon Maxi Greenline suorakylvökoneella. Koneen työleveys on 6,3 m. Kone painaa tyhjänä noin 3500 kg. Koneen jyrän voi täyttää vedellä, jolloin koneen painoksi tulee noin 5000 kg.

Koneen muokkaava ja nurmea rikkova ominaisuus tehostaa nurmen kasvua ja jyrä painaa mahdolliset kivet pois pellon pinnasta. Vetotraktorina on John Deere 6430 autopower paripyörillä. Tässäkin koneessa on automaattiohjaus takaamassa kylvön tarkan onnistumisen.

AURAUS

Talveksi vaihdamme traktoreihin palarenkaat ja varustamme ne aurauskalustolla: alueaurat, lumilinko tai takalana.

Vallien leikkaukseen, polanteen poistoon ja hiekoitukseen löytyy myös tarvittava kalusto. Kohteina ovat valtion tiet, yksityistiet, pihat ja metsäautotiet.

MAANSIIRTO

Maansiirtoon käytämme järeää Starkin maansiirtovaunua 18 tonnin kantavuudella ja 10 kuution tilavuudella. Viljalaitakasetti nostaa tilavuuden 20 kuutioon.

Hardox-lava kestää vähän karkeammankin tavaran kuljetuksen. 710 mm leveät renkaat mahdollistavat kuorman viennin sinnekin, minne kuorma-autolla ei pääse.

Liikennelupa ja suoritetut ammattipätevyystutkinnot mahdollistavat työt yleisillä teillä.

MUUTA

  • etukuormaintyöt
  • niitto
  • lanaus

YHTEISTYÖVERKOSTO

Jos emme itse pysty vastaamaan palvelupyyntöönne, välitämme mielellämme yhteystietoja runsaasta yhteistyöverkostostamme